0475 49 05 52 full-elec@hotmail.be

Full Elec, een ervaren elektricien tot uw dienst

Voor een nieuwe installatie, renovatie, of keuring

FULL ELEC

Full Elec, een ervaren elektricien tot uw dienst

Full Elec, een ervaren elektricien tot uw dienst

Op zoek naar een ervaren elektricien ? Actief in Dilbeek, verplaatst Full Elec zich in een straal van 40km, in de regio’s Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant. Reeds 7 jaar lang verrichten wij bij particulieren en professionelen allerlei elektrische werkzaamheden van alle types, van eenvoudige herstellingen tot installatie van een complex domotica systeem.

Vertrouw uw elektrische werken toe aan een professioneel team

  Elektrische installatie  

U bouwt een nieuw huis ? Of u begint aan verbouwingen ? Full Elec kan uw elektrische installatie ontwerpen voor zowel binnen als buiten. Wij zorgen ook voor de installatie van uw fotovoltaïsche panelen. Uw elektrisch systeem is oud? Zorg ervoor dat het altijd voldoet aan de normen en vraag ons voor een keuring en het opstellen van een gelijkvormigheidsattest.

Herstellen

Een zekering die springt ? Een kortsluiting ? Een defect elektrisch apparaat ? Doe beroep op Full Elec en u mag het probleem als geregeld aanzien. We garanderen een betrouwbare diagnose en een duurzaam herstel.

  Domotica en parlofonie

Als elektricien, proberen we ook om u het leven te vereenvoudigen : daarom bieden we u onze diensten aan voor systemen als parlofonie en domotica. Dankzij ons, beveiligt u uw huis of bedrijf, automatisatie van airconditioning, verwarming, verlichting en streaming van uw muziek.

Aarzel niet om ons te contacteren om een gratis bestek aan te vragen of om uw project voor een elektrische installatie te bespreken. Wij staan ter uwer beschikking van maandag tot vrijdag van 8u tot 19u.

Voor een nieuwe installatie, renovatie, of keuring

Contact

Adres

Koeivijverstraat 86
1700 Dilbeek

Telefoon

0475 49 05 52

Email

full-elec@hotmail.be

Fermer le Menu